Verzekeringen

Schadeverzekeringen

Als onafhankelijk tussenpersoon doen wij zaken met diverse verzekeraars. Zo kunnen wij voor u zoeken naar een compleet verzekeringspakket met goede polisvoorwaarden tegen een scherpe premie.

Voor al uw privé-zaken hebben wij ons eigen RDL Excellent Pakket. Een zeer uitgebreide en complete dekking voor al uw te verzekeren risico’s met een aantrekkelijke pakketkorting, die kan oplopen tot 10%. En als u om specifieke of om andere oplossingen vraagt, dan gaan wij voor u op zoek.

Verzekeringen in het RDL Excellent Pakket

[list style="list1"]

[/list]

Voordat we met oplossingen komen, brengen we goed in kaart brengen welke risico’s u loopt, hoe u aankijkt tegen verzekeringen en wat uw wensen zijn. Vervolgens adviseren we u over de mogelijkheden van de verzekeringen en de verzekerde bedragen in de vorm van een offerte. U kunt op basis daarvan een weloverwogen keuze maken.

Is er een schade? Dan zullen wij het ongemak voor u zo klein mogelijk te houden.

Verandert uw (gezins)situatie? Bij geboorte van kinderen, verhuizen, echtscheiding , aankoop van en nieuwe auto etc. zorgen wij voor een juiste aanpassing van uw verzekeringen.

Heeft u gewoon een vraag over een verzekering of over uw lopende verzekeringen?

Bel ons kantoor! Onze medewerkers helpen u graag. Bij ons op kantoor of bij u thuis.

Medische verzekeringen en levensverzekeringen

Ook als u vragen heeft over verzekeringsmogelijkheden van arbeidsongeschiktheid, ziektekosten en overlijden kunt u bij ons terecht. En wilt u er zeker van zijn later ook voldoende inkomen te hebben, dan adviseren wij u graag over de beste oplossingen op het gebied van hypotheken, pensioen, lijfrente, sparen en beleggen.

Unieke combinatie van adviezen en oplossingen!

Wij streven ernaar om u als een totaal relatie te mogen begeleiden, voor alle verzekeringen en voor bankzaken. Op die manier kunnen we u optimaal van dienst zijn. Loop dus geen risico en laat ons eens kritisch en vrijblijvend naar uw verzekeringspakket kijken. Een goed en persoonlijk advies is wat u van ons kan verwachten.

Daarbij maakt het niet uit of de beste oplossing een verzekering is, of een bancaire oplossing. Wij kunnen het u beiden bieden, omdat we tevens zelfstandig intermediair zijn van de RegioBank.