Over ons

Persoonlijk financieel advies voor particulieren, ondernemers en bedrijven

Ruim 60 jaar geleden zijn wij gestart als assurantiekantoor onder de naam Max Hendrix en sinds die tijd in de regio Born en daarbuiten bekend als het adres voor al uw verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Voor klanten die een persoonlijke benadering op prijs stellen.

Al gauw volgde de uitbreiding met bankdiensten, nu als Zelfstandig Adviseur van de RegioBank.

Sinds 1 januari 2007 zijn het assurantiekantoor en de bankactiviteiten overgenomen door; Richard Dijkstra. Hij heeft meerjarige ervaring binnen diverse takken van sport in de financiële dienstverlening, waarvan de laatste 15 jaar als zelfstandige ondernemer. Ook onze medewerk(st)ers hebben ruime ervaring in de financiële dienstverlening

Na de overname van de activiteiten van DfD – Dijkstra financiële Dienstverlening uit Buchten en van Assurantiekantoor Paul Knoops uit Grevenbicht, gaan we de persoonlijke manier van dienstverlening verder uitbouwen. Bij ons bent u altijd welkom op kantoor, zowel voor de bankzaken als voor verzekeringen en hypotheken. De vertrouwde en persoonlijke manier van adviseren blijven we voortzetten door medewerkers die u kennen, en die u kent. Niet onbelangrijk in de huidige tijd.
Tegelijkertijd werken we aan het vernieuwen van ons bedrijf om u als klant ook de komende decennia bij te kunnen staan. Dit geldt voor particulier,  bedrijf (de zaak zelf, de eigenaar en het personeel), zelfstandigen zonder personeel, verenigingen en stichtingen.

Ook helpen we u graag met zaken die dicht tegen verzekeringen en bankzaken aan zitten. Daarin werken we – voor zover nodig – samen met andere deskundige adviseurs.

 

Gegevens medewerkers

Marjo

Marjo Mains

Adviseur Bankzaken

marjo.mains*rdladviesgroep.nl
046-4818776

Ryan

Ryan Burnell

Verzekeringen algemeen, Adviseur Bankzaken

ryan.burnell*rdladviesgroep.nl
046-4818777

Miranda

Miranda Moonen

Schadebehandelaar, Verzekeringen algemeen

miranda.moonen*rdladviesgroep.nl
046-4818777

Mirian

Mirian Janssen-Esser

Financiële Administratie, Verzekeringen algemeen

mirian.janssen-esser*rdladviesgroep.nl
046-4818777

Algemeen

Richard

Richard Dijkstra

Erkend adviseur Pensioenen, Hypotheken, Verzekeringen algemeen

richard.dijkstra*rdladviesgroep.nl
046-4818777